This is an archived copy of the Xen.org mailing list, which we have preserved to ensure that existing links to archives are not broken. The live archive, which contains the latest emails, can be found at http://lists.xen.org/
Home Products Support Community News


[Xen-devel] Daily Xen Builds

To: xen-devel <xen-devel@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Subject: [Xen-devel] Daily Xen Builds
From: David F Barrera <dfbp@xxxxxxxxxx>
Date: Thu, 16 Jun 2005 10:12:32 -0500
Delivery-date: Thu, 16 Jun 2005 15:11:38 +0000
Envelope-to: www-data@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
List-help: <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=help>
List-id: Xen developer discussion <xen-devel.lists.xensource.com>
List-post: <mailto:xen-devel@lists.xensource.com>
List-subscribe: <http://lists.xensource.com/cgi-bin/mailman/listinfo/xen-devel>, <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=subscribe>
List-unsubscribe: <http://lists.xensource.com/cgi-bin/mailman/listinfo/xen-devel>, <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=unsubscribe>
Sender: xen-devel-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
June 16, using latest xen-unstable BK pull 
      * Last ChangeSet on test systems
          2005/06/16 02:47:29+01:00 kaf24@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          serial.c: Fix serial_getc locking.
      * x86
              * SLES 9/SP1, RHEL 4 and FC3 on IBM xSeries 305, 235,  and
                IBM ThinkCentre
                      * Builds and boots without problems
                      * Able to create functional domains
                      * Running LTP test suite on Dom0s and DomU
              * Issue:
                      * Lost network when xend started 
                      * Added notes to Bugzilla #62
                      * Seeing this problem every now and then, but not
      * x86_64 
              * EMT64 
                      * **Dom0 WILL NOT BOOT on EMT64**
                      * *No change from previous status*
                      * Xen builds on SLES 9 (GCC 3.3.3 SuSE Linux) and
                        FC4 (GCC 4.0); however,
                      * Dom0 WILL NOT BOOT on HS20 Blade Type 8843
                              * Bugzilla #75
                              * x86_64 - Unable to handle kernel NULL
                                pointer dereference at 0000000000000880
              * Opteron
                      * I have received information that Xen builds and
                        Dom0 boots successfully on Opteron


David F Barrera
Linux Technology Center
Systems and Technology Group, IBM

"The wisest men follow their own direction. "

Xen-devel mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>