This is an archived copy of the Xen.org mailing list, which we have preserved to ensure that existing links to archives are not broken. The live archive, which contains the latest emails, can be found at http://lists.xen.org/
Home Products Support Community News


[Xen-devel] debug build and debugger?

To: xen-devel@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Subject: [Xen-devel] debug build and debugger?
From: Tim Newsham <newsham@xxxxxxxx>
Date: Sun, 19 Jun 2005 16:12:20 -1000 (HST)
Delivery-date: Mon, 20 Jun 2005 02:11:21 +0000
Envelope-to: www-data@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
List-help: <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=help>
List-id: Xen developer discussion <xen-devel.lists.xensource.com>
List-post: <mailto:xen-devel@lists.xensource.com>
List-subscribe: <http://lists.xensource.com/cgi-bin/mailman/listinfo/xen-devel>, <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=subscribe>
List-unsubscribe: <http://lists.xensource.com/cgi-bin/mailman/listinfo/xen-devel>, <mailto:xen-devel-request@lists.xensource.com?subject=unsubscribe>
Sender: xen-devel-bounces@xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hi,  In xeno-unstable I want to build a kernel (hypervisor) with
debugging and the debugger.  I have already built a tree in
this directory.  What do I need to do to get a new build?
I tried:

   $ make clean
   $ make debug=y debugger=y install
   $ ./install.sh
   $ shutdown -r now

and when I'm done I still dont get a debugger help screen when
I hit 'h' on the serial console.  Do I need to do a kclean?
Have the debugger options changed in -unstable?  What am I doing

Tim Newsham

Xen-devel mailing list

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • [Xen-devel] debug build and debugger?, Tim Newsham <=